Sjokoladekaffe med kremtopp

Sjokoladekaffe med krem

Det er hektiske dager. Men, hvis solen skulle finne på å titte frem kan det likevel hende at jeg bevilger meg et fem-minutt eller to på terrassen med noe varmt i koppen. Som for eksempel denne sjokoladekaffen med kremtopp. Prøv du også da vel!

Sjokoladekaffe med krem

Finn frem 2 kopper og:

  • 2,5 dl espresso eller sterk kaffe
  • 3 dl melk
  • 75 gram mørk kokesjokolade
  • 1 kanelstang
  • ca 2 ts brunt sukker
  • eventuelt litt lettpisket kremfløte

Lag espresso eller sterk kaffe. Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele og la det varmes forsiktig opp uten å koke. Rør en gang iblant. Sjokoladekaffen er ferdig når sjokoladen og sukkeret er helt oppløst. Fjern kanelstangen og server umiddelbart, gjerne med en kremtopp i.

Enjoy!

 


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

3 Kommentarer

  1. Elisabeth 19. mars 2013 at 14:17 #

    Tusen takk for oppskift på en utrolig god sjokoladekaffe.Jeg er stadig innom bloggen din for inspirasjon.
    Til middag i dag blir det også Trine mat,nærmere bestemt Kylling tikka.

  2. Elisabeth 19. mars 2013 at 20:08 #

    Å takk, Trine! Da mangler bare sola og varmen. Terrassen har jeg. Ta deg en tur da vel.Jeg skal ordne sjokokaffe med krem 😉

    • Trine ;) 20. mars 2013 at 19:00 #

      🙂

Legg igjen en kommentar