Gode, enkle opskrifter SKABER MADGLÆDE

TRINEs MATblogg har lesere fra en rekke land, blant annet fra Danmark. Tidligere i sommer ble jeg intervjuet av en journalist i det danske matbladet MAD & venner, Rasmus Palsgård, og han ville blant annet ha mitt syn på hva som er forklaringen på at norsk matkultur ikke har den beste ry, og hva dansker bør spise når de er i Norge? Du kan lese hele intervjuet HER.

Jeg har svart etter beste overbevisning og evne, men registrerer at det har vært noen problemer med oversettelsen fra norsk til dansk her og der… :)

Det ble også publisert to oppskrifter fra bloggen lengre bak i bladet, nemlig blåbærboller og ovnsbakt torsk med balsamicoløk.

Nettsiden til MAD & venner finner du HER.


,

2 Kommentarer

  1. unni 18. august 2012 at 14:36 #

    Har akkurat laget 3 paier – en med Norzola, en med brie og en med feta og spinat – goodis. jeg har også laget brownies-ostekaken med bringebærkrem – lekkert + jordbærsuppen – utrolig god – oppskriftene dine er lette å forstå – gode å gjennomføre – skal lage masse mer :-) – tusen takk for tipset om bloggen fra Hilde S – hilsen Unni

  2. Gotlandsbagaren 19. august 2012 at 13:52 #

    Otroligt kul att du lyckats slå i flera länder.
    Kanske läge att börja skriva på engelska snart :)
    Har du några tips och trix för att lyckas?
    Kika gärna här och kom med råd och idéer: http://gotlandsbagaren.blogspot.se/2012/01/valkomna-hit.html

Legg igjen en kommentar