Jordbær- og tomatsalat

En frisk og nydelig sommersalat som passer godt til grillmat eller spekemat, eller som rett og slett kan nytes alene. Finn frem:

  • Cherrytomater, delt i to
  • Jordbær, delt i to
  • basilikumblader
  • god olivenolje
  • maldonsalt og grovmalt pepper

Bruk omtrent lik mengde jordbær som tomater, del dem i to, og legg dem i en passende skål. Drypp over din beste olivenolje og krydre med maldonsalt og nykvernet sort pepper (og eventuelt litt finhakket hvitløk, hvis du vil). Dryss på rikelig med basilikumblader og rør forsiktig sammen.

Enjoy!


, , ,

6 Kommentarer

  1. Rune 19. juni 2012 at 12:39 #

    Dette var en utrolig enkel og god salat, har nettopp laget og spist den til lunsj :) Takk for tipset!

  2. Ida 19. juni 2012 at 19:39 #

    Tror du balsamico passer til? Ser fristende og lekkert ut! Nam :)

    • Trine ;) 19. juni 2012 at 20:35 #

      Ja, en god balsamico smaker godt til både tomater og jordbær, alene og sammen :)

  3. Marianne J 23. juni 2012 at 09:38 #

    En riktig deilig sommersalat;) Hva serverte du ved siden av – eller var det en enkelt rett?

    • Trine ;) 24. juni 2012 at 20:02 #

      Jeg har, som jeg skriver i innlegget, servert den til både grillmat og spekemat. :)

  4. Therese Knutsen 23. juni 2012 at 22:19 #

    Denne var nydelig :-) Takk for et godt tips!

Legg igjen en kommentar