Ukemeny 18/2012

Mai er rett rundt hjørnet og det er forhåpentligvis også grillsesongen. Optimistisk trønder som jeg er har jeg lagt inn grillmat på 1. mai i ukemenyen, men for sikkerhets skyld falt valget på en rett som også fint kan stekes i grillpanne eller stekepanne dersom værgudene ikke spiller på lag. Her er forslag til ukemeny for kommende uke:

Mandag

Tomatsuppe med bruschetta og mozzarella

Tirsdag

Sitronmarinerte kyllingspyd med fetakrem og basilikumcouscous

Onsdag

Ovnsbakt torsk med basilikumcrust

Torsdag

Svinewok med paprika, eple og vårløk

Fredag

Hvit pizza med skinke, mozzarella og blåmuggost

Lørdag

Indisk kyllinggryte med raita og nanbrød

Søndag

Grillet laks med spinat- og erterisotto

Ukens dessert

Ostekake med pasjonsfrukt og jordbærsaus

Ukens baketips

Sunt og godt helkornbrød med gullmedalje

 

Ellers vil jeg benytte anledningen til å takke for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg får i kommentarer, epost – og fra dere som tar direkte kontakt. Det er så gøy å høre at så mange finner inspirasjon på matbloggen min, å få høre om hyggelige matopplevelser, stolte kokker, smilende ektemenn, glade barn og fornøyde gjester. Jeg klyper meg i armen rett som det er, for dette rører meg. Det er utrolig gøy, og ikke minst motiverer det og inspirerer med til å fortsette. Jeg prøver å svare de fleste, men til de som likevel ikke har fått svar så sier jeg igjen – tusen takk!

Ha en fin fin uke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

Én Kommentar

  1. Katinkas Kitchen 30. april 2012 at 07:46 #

    Vi åt också jordgubbar i helgen – som faktiskt smakade somrigt och sött. Hemslungad vaniljglass är ju bara så gott! Jag undrar om ni firar Valborg i Norge? Wikipedia verkar ha heltokig information om Valborg – jag tittade härom dagen eftersom skrev om vårt Valborgsfirande – och såklart mattips till det! Men ni har väl i vart fall helg den första maj som oss så jag önskar en riktigt trevlig ledighet och helg! Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen

Legg igjen en kommentar