Øverst på menyen i Maison Mat&Vin

For en tid tilbake fikk jeg oversendt 55 spørsmål fra matbladet Maison Mat & vin, med spørsmål om alt mellom himmel og jord som har med mat og drikke å gjøre. Hmmm, jeg måtte virkelig klø meg i hodet, for hva er EGENTLIG det beste jeg vet, hva er min favorittblogg, hvem er mine favorittgjester og hvilken av mine hemmelige laster skal jeg velge å bringe frem i offentligheten? Nå er det ingen hemmelighet lengre…

Fra Maison Mat & vin nr. 2/2012.


,

5 Kommentarer

  1. Anita 24. mars 2012 at 10:16 #

    Hei! Ser at du svarer at å elte inn smøret til slutt i søt gjærbakst er et godt tips.
    Hvordan gjør du det? Bare elter inn mykt smør, eller smelta smør?

  2. AC 25. mars 2012 at 19:15 #

    Tenker du jobba litt med dette, ja! Veldig gøy å lese. Tusen takk atter en gang for at du nevner meg. Det gleder meg at jeg kan være til inspirasjon for deg, som du er for meg :-)

    • Trine ;) 25. mars 2012 at 20:51 #

      :)

  3. KATE 31. mars 2012 at 20:35 #

    Hei!
    Da skal det bli gøy å lese det.
    GOD PÅSKE

Legg igjen en kommentar