Mine seks beste torskeretter

Torsk med godt tilbehør er noe av det beste jeg vet. Her er seks av mine favoritter, i uprioritert rekkefølge (klikk på bildene for oppskrift):

Ovnsbakt torsk med balsamicoløk og sellerirotmos

Torsk med chorizosalsa og blomkålpure

Minestronesuppe med torsk og basilikumpesto

Torsk med chilismør, sprøstekt spekeskinke og sukkererter

Ovnsbakt torsk med middelhavssaus

Bacalao på sitt aller beste

Hva er din torskefavoritt?


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

,

11 Kommentarer

  1. Karina 21. februar 2012 at 09:47 #

    Den versjonen med chorizolsalsa og blomkålpuré er helt fantastisk!

  2. Tove 21. februar 2012 at 10:40 #

    Mange gode oppskrifter til inspirasjon :-)

    Tove

    http://sjelemat.blogspot.com/

  3. Jeanette 21. februar 2012 at 10:59 #

    Digger varianten med chorizo – salt og sprøtt med perfekt fisk! Har ikke prøvd å dampkoke torsken, mén det skal jeg gjøre neste gang. Dette tror jeg blir torsdagsmiddagen denne uken. Ut og kjøpe chorizo og torsk. Og litt ekstra blomkål.

  4. Bjørg Merethe 21. februar 2012 at 13:07 #

    Min favoritt er med, torsk med balsamicoløk er all time favoritt middagen hos oss. Har fått en som egentlig ikke er så glad i fisk til å smile bredt når denne lages!!!

  5. Astrid 21. februar 2012 at 13:30 #

    Prøvd flere av disse! Knallgode! Når man lærer seg kunsten å eksperimentere og variere med tilbehøret til torsken så blir man straks mye mere glad i torskemiddager! Har du noen oppskrifter med fiken til torsk Hilde?

  6. Marianne 21. februar 2012 at 22:12 #

    Av disse er det ovnsbakt torsk med middelhavssaus vi har laget flest ganger. Populært hos oss!

  7. Sissel 25. februar 2012 at 10:31 #

    Torsk med chorizo og blomkålpurre er populært både hos store og små, til og med den kresne elsker denne retten. Har laget den mange ganger.

  8. Linda 28. februar 2012 at 20:37 #

    På tide å legge igjen en kommentar hos deg; Vi har laget mange av oppskriftene dine i det siste, blant annet denne nydelige torskeretten. Du har nydelige oppskrifter, tusen takk for at du deler! Er innom deg nesten daglig. Linda

  9. Marthe B 1. mars 2012 at 11:22 #

    Jeg har en annen favoritt – torsk med urtelokk: Gri litt grov sennep på toppen av fileten. Lag en blanding av griljermel, revet parmesan, gressløk og persille og klem dette oppå sennepen. Stekes ved 200 grader i ca 10 minutter – de siste 2 minuttene helt øverst i ovnen for å få et sprøtt lokk.

    Supergodt, kjempeenkelt og raskt! Jeg pleier servere med rotmos :)

  10. Ragnhild 11. april 2012 at 16:19 #

    Hvor har oppskriftene blitt av??? Kommer ikke fram noen oppskrift ved å klikke på bildet!

    • Trine ;) 11. april 2012 at 17:18 #

      Det er noen tekniske endringer på gang, som ser ut til at bildelinker ikke virker helt som de skal. Jeg beklager det og anbefaler deg å søke under fisketagen eller via søkeboksen etter favorittfiskeoppskriftene.

Legg igjen en kommentar