* JULEBRØD *

Endelig fikk jeg tak i smør, og da ble det julebrød i år også! Og bra er det, for det er en av mannen min sine favoritter, og alle skal jo gjøres til lags i jula.

Oppskriften er den samme gamle, men i år brukte jeg bare 25 gram gjær og hevet dobbelt så lenge, noe som resulterte i fire luftige og smakfulle brød. Jeg stekte brødene to og to, i to omganger.

Oppskriften finner du HER. Nytes med godt smør og geitost.

Enjoy!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

,

4 Kommentarer

  1. Astrid 19. desember 2011 at 13:13 #

    Bakte disse deilige julebrødene på lørdag. Suksess kan man si 🙂 Puttet tre av dem i fryseren så fort jeg kunne slik at vi har noen igjen til jul, da den ene forsvant raskt.

    • Trine ;) 21. desember 2011 at 10:56 #

      Det samme skjedde hos oss, skjønner ikke det… 🙂

  2. Rockekokk 20. desember 2011 at 16:53 #

    Dette så godt ut!!
    Tror jeg låner den oppskriften, for da blir pappan min så glad!! 🙂

  3. Sølvi 12. desember 2015 at 03:58 #

    Jeg fant oppskrift på julebrød på bloggen din – Bakt ti stk…og de smakte fantastisk! Kommer garantert til å bruke denne oppskriften videre – tusen takk for at du delte:)))

Legg igjen en kommentar