Pepperbiff med pysjpoteter – til 69,- kroner

I slutten av oktober skrev jeg om «Besøk-o-gram«et, som går ut på å invitere seg selv på middag til en venn, se her. I stedet for å invitere meg bort til en venn, valgte jeg å lage et måltid selv, hovedsaklig basert på produktene i 3 for 69,- serien. Jeg inviterte derfor mannen min på en hverdagsmiddag litt utenom det vanlige, og siden mannen min er kjempeglad i biff, så ble det biff på en helt vanlig tirsdag. Som tilbehør laget jeg pysjpoteter, del vil si poteter som er surret i bacon – samt bakte tomater og en pestorest fra dagen før. En enkel og velsmakende biffmiddag!

Jeg benyttet:

 • 2 entrecôte
 • salt og pepper
 • olje og smør
 • 4 poteter
 • 4 skiver bacon
 • 6-8 cherrytomater
 • pesto

Skrell og kok potetene i lettsaltet vann, i ca 20-25 minutter. Hell av kokevannet og surr en baconskive rundt poteten. Sett potetene med baconskjøten ned i et smurt ildfast fat, sammen med tomatene. Stekes ved 200 grader i ca 20 minutter, til potetene er møre og fine og baconet har tatt litt farge. Lag pesto etter oppskriften, eller ta en titt på de øvrige biffoppskriftene på bloggen hvor du kan finne forslag til annet bifftilbehør.

Stek biffene 2-3 minutter på hver side og la de hvile noen minutter før de skal serveres.

Server biffen med pysjpotetene og de bakte tomatene som tilbehør. Drypp over litt pesto, server og nyyyt!

Fikk du lyst på en kjempegod biffmiddag etter dette, er det bare å sende et «Besøk-o-gram» ved å gå inn på denne fb-siden. Velg entrecôte, poteter og bacon – og send det til en god fb-venn. Da er det bare å håpe på positiv respons og et velsmakende måltid! Det trekkes ut 3 vinnere hver uke som får 10 gavekort på 3 for 69,- mixer (verdi 690 kr).

(Dette er et sponset innlegg.)


, ,

2 Kommentarer

 1. Cecilie Lykke 17. november 2011 at 18:10 #

  Yummy! Utrolig at dette koster så lite!

 2. Janne 17. november 2011 at 21:12 #

  Dette så kjempegodt ut og vil bli laget snart. Pysjpoteter – bare navnet oser av kos!
  Bloggen din er super og jeg er jevnlig innom her og henter oppskrifter. Tusen takk!

Legg igjen en kommentar