Et av mine favorittilbehør til grillmat er fetakrem med hvitløk og chili, for eksempel sammen med grillede grønnsaksspyd. Finn frem:

Ingredienser

200 g Fetaost
2 fedd hvitløk , hakket
¼-½ rød chili (ca.), hakket
Litt hakket persille
2-3 ss crème fraîche eller rømme

SLIK GJØR DU

Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor, til alt er godt blandet. Ha kremen i en skål, pynt gjerne med litt chili og persille, og server som tilbehør til grillmat, for eksempel.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Kjempegod! Men neste gang skal jeg huske å ta den ut av kjøleskapet litt tidligere. Konsistensen – og smaken – kom mer til sin rett når den var tilnærmet romtemperert!

  2. Hei. Fant denne feta og chillikremen din når jeg søkte etter tilbehør til grillet lam. Jeg må si at den var veldig god og slo godt an her 🙂 jeg brukte habanēro istedet for chilli, og den ble virkelig godsterk! Denne skal jeg lage mere av 🙂

  3. Hei Trine! Kan jeg lage denne dagen før servering eller blir den best om den lages samme dag?

  4. Denne feta og chilikremen er fantastisk god til alt av grillmat . Lurt å ta den ut av kjøleskapet en stund før så den blir litt temperert og de gode smakende kommet fram .

  5. Denne så veldig spennende ut! Skal prøve den imorgen når familien samles til grillfest på hytta 🙂

Leave a Reply to Anna Bakke-Ludviksen Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste