Uke 28 – grillmat

Det er sommer, det er sol og det er ferie! Da legger vi ukemenyene til side, lever i nuet og griller så ofte vi kan. Kunsten er da å være fleksibel og grille når været tillater det. Jeg har derfor tatt en vri i ukemenyen denne uken og heller laget en samling av gode grillretter, som kanskje kan være til inspirasjon om sola skulle dukke opp i nærheten av der du er? Selv kommer jeg nok til å ha litt ekstra fokus på grillmat kommende uke, for på onsdag får jeg besøk av journalist og fotograf for å lage en matsak for en avis. Det blir spennende!

Kylling

Marinerte kyllingspyd med tomatsalsa og fetakrem

Karbonadedeig

Chiliburger med salsa, potetstaver og chilimajones

Laks

Grillet laks med paprikasaus og squashsalat

Svinekjøtt

Grillet svinefilet med ovnsbakte grønnsaker og fetakrem

Quesedilla

Quesedilla med ruccula, ost, skinke og soltørket tomat

Storfekjøtt

Grillet entrecôte med grønnsaksspyd og basilikumcouscous

Lammekjøtt

Grillet lammefilet med fetafylt tomat og grillet løk

Potetsalat

Potetsalat med balsamicovinaigrette

Dessert

Grillet fersken med marengs, bringebærsaus og vaniljeis

Alle grilloppskriftene på bloggen er for øvrig samlet HER.

Ha en fin uke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

,

0 Kommentarer

  1. Superkokken 10. juli 2011 at 11:02 #

    Hei Trine, grillet laks med paprikasaus høres utrolig spennende ut. Det er en – for meg, ny kombinasjon som skal prøves.
    Takk igjen!
    Beste hilsen fra Superkokken :-)

  2. Elisabeth H 10. juli 2011 at 13:27 #

    Hei Trine! Takk for mye god inspirasjon! Har testet ut flere av oppskriftene dine og det er mye godt : ) Har servert det til besøkende flere ganger også, med positive tilbakemeldinger. Du får meg til å prøve nye ting, takk! God sommer

Tilbaketråkk/Pingbacks

  1. Ukemeny 29 – sommermat | TRINEs MATblogg - 17. juli 2011

    [...] du skal nyte maten ute eller inne. Dersom grillværet skulle ta overhånd kan du ta en titt på forrige ukes innlegg eller her, hvor alle grillrettene på bloggen er [...]

Legg igjen en kommentar