For en tid tilbake hadde vi besøk av journalist og fotograf fra A-magasinet, som spurte og fotograferte mens jeg tilberedte laks med spinat- og erterisotto. Bakgrunnen for besøket var at de jobbet med en artikkel som blant annet skulle belyse flere familiers fokus på mat og kosthold, og da spesielt middag. Artikkelen ble publisert i fredagens A-magasinet, under tittelen “Vi spiser oss til nye klasseskiller”.

Her er hele familien samlet rundt middagsbordet, hvor vi inntar en middag som er litt over gjennomsnittet til å være en vanlig mandagsmiddag. 😉


Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg tenkte meg det var deg (dere) ja 🙂 Får A-magasinet hver fredag i posten her:)
    Veldig interessant artikkel også:)

  2. Hei,

    Jeg leste artikkelen i A – magasinet, og det er pga. den jeg besøkte bloggen din.

    Jeg tror mat sier mye om mennesker, men det var egentlig ikke artikkelen jeg ville kommentere.

    Vil bare si at jeg syns du er veldig flink til å tilberede middager som er overkommelige å lage for alle. Jeg er jeg student med begrensede (økonomiske)ressurser. Jeg er kanskje ikke helt i målgruppen din, men jeg har allerede latt meg inspirere av bloggen din, og ser at det er enkle grep som kan gjøres for å gjøre måltidene litt billigere, men fortsatt smakfulle.

    Takk for inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste