Sett på kaffen, dekk bordet og rop på resten av familien. Om to minutter er det nemlig deilig jordbæriskrem å få!

Ingredienser

500 g dypfrosne jordbær
75-100 g sukker
2 1/2-3 dl kremfløte
foodprosessor med roterende kniv

SLIK GJØR DU

Det er viktig at jordbærene er helt dypfrosne for at du skal få et bra resultat. Ha jordbær og sukker i foodprosessoren…

… og kjør på maksimal styrke til du får en litt “kornete” blanding.

Tilsett umiddelbart fløten i en tynn stråle mens du kjører maskinen på full styrke noen sekunder – og voila er iskremen ferdig!

Server iskremen og nyt umiddelbart. Alternativt kan du fryse den ned, men den er aller, aller best når den er helt nylaget.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
    1. Det gjør nok ikke det for det krever store skarpe kniver og mye kraft. Poenget er at en ikke skal kjøre ingrediensene særlig lenge, for da smelter isen… Kan vise deg i morgen 😉

  1. Det var veldig praktisk oppskrift.
    Jeg har prøvd nesten det samme, men brukte Cottage cheese istedenfor fløte. Det ble også kjempegodt.

  2. Nam! Funker også med melis, bringebær og en pakke Vispi krem fra Go green hvis man ikke tåler melk:)

  3. Hei Trine. Hvilken maskin bruker du? Jeg har egentlig aldri opplevd maskiner som er kraftige nok til å gjøre det du nettopp gjorde.

  4. Dette fungerte veldig fint, for en fantastisk oppskrift! For å lage is i ismaskinen må jeg jo forberede meg i 24 timer, dette tok så kort tid at kaffe ble ferdig etter isen…. Takk for at du sprer matgleden din!

  5. Har akkurat prøvd denne med jordbær fra frysedisken, 400g jordbær i pakken, 70g sukker, 2dl kremfløte og et lite beger Activia Light yoghurt. Kjempegodt!
    Fungerte fint med en Braun Multiquick, brukte den store delen som også har tilhørende isknuser-del, men brukte ikke isknuser-delen.

  6. Denne var fantastisk! Vi lagde den i går men tilsatte en neve frisk mynte fra hagen. Det ble veldig godt.

  7. Jeg bruker samme teknikk med alle slags frosne bær, men siden jeg ikke alltid har kremfløte hender det at jeg erstatter fløte og sukker med vaniljesaus. Blir også veldig godt, om enn litt søtere:)

  8. Denne har nå fått en ny variasjon for meg, ved at jeg bytter ut vanlig sukker med 1 ts Stevia, som er sukker laget på planten stevia, og som ikke øker blodsukkeret. Smaker veldig likt som din orginal. Fest på 3 minutter.

  9. Fantastisk enkelt, raskt og godt! Jeg lagde av bringebær, og det var aldeles nydelig. Tusen takk for at du deler alt det gode Trine.

  10. Kremet og god konsistens med frosne bananer istedet for jordbær, brukte litt mindre enn mengden jordbær, litt mindre sukker og tilsatte sjokolade chips etter at isen var ferdig! Mmmm…

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste