Epletoddy med ingefær og nellik

* 2. DESEMBER *

I disse bitende kalde adventstider er det godt å tine seg opp på noe godt og varmt. Denne epletoddyen er både god og varm. Til to trenger du omtrent:

  • 1/2 liter god eplejuice
  • 2 skiver sitron
  • 2 tynne skiver fersk ingefær
  • 7-8 nellikspiker

Varm opp eplejuicen til kokepunktet og tilsett de øvrige ingrediensene. Dra kasserollen av kokeplaten og la toddyen trekke ca 10-15 minutter. Varm opp til kokepunktet og hell toddyen i to glass eller krus. Du kan eventuelt bytte ut nellikspikeren med kanelstang og/eller vaniljestang.

Enjoy!


, , ,

5 Kommentarer

  1. Stefania 2. desember 2010 at 07:30 #

    >Ciao è buonissima questa bevanda..per adulti con un pò di whiskey, felice giorno !

  2. Bakverk och Fikastunder 2. desember 2010 at 07:35 #

    >Mmm det låter gott :-)

  3. Laila 2. desember 2010 at 11:43 #

    >Dette høres deilig ut, så den skal få erstatte teen i kveld. Nellik er virkelig en julesmak.

  4. Mette 2. desember 2010 at 17:14 #

    >Hei Trine. Syns bloggen din er fantastisk og bruker den med jevne mellomrom. Ofte for å imponere samboeren. Men hadde tenkt å imponere syklubben med denne spennende tobbyen.. Men lurte hvordan jeg skulle doble oppskriften. Kan jeg doble kryddene bare eller blir det for mye krydder?

  5. swimzy 2. desember 2010 at 21:12 #

    >Åhh hørtes nydelig ut:)

Legg igjen en kommentar