Til grillmaten smaker det godt med en lun og spicy salat. Oppi salatbollen kan du putte det du har og som kan passe det du skal servere til. Vær gjerne litt raus med chilien, den setter en ekstra spiss på salaten. Denne varianten serverte vi til grillet, marinert entrecôte:

 

 

 

poteter, i staver
eventuelt litt salt
hvite bønner
rød chili
rødløk
rucculasalat
sorte oliven
fetaost, i terninger
olivenolje
balsamicoeddik
nykvernet sort pepper

 

Fres potetstavene i litt smør til de er nesten ferdigstekte. Tilsett løk, og chili og la dette frese med. Tilsett deretter bønner og oliven og la dette bli varmt. Til slutt tilsetter du rucculasalaten og fetaosten. Ringle over litt olivenolje og balsamicoeddik, smak til med nykvernet sort pepper og eventuelt litt salt. Ha salaten over i en salatbolle og server.

Som tilbehør til denne salaten og grillmat passer smaker det også godt med hjemmelaget urtesmør. Det er fort gjort. Finn frem:

smør (gjerne bremyk)
hvitløk, grovhakket
friske krydderurter, grovhakket
soltørkede tomater, grovhakket

Kjør alle ingrediensene i en stavmikser til du får blandet alt godt sammen. Ha urtesmøret over i en litren skål eller form det til en pølse som du tar plast rundt. Legges i fryseren til det blir passe fast. Legg en raus klatt på grillmaten – og nyyyyt!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Nam, nam, NAM!I dag har jeg blogget om småkakeinspirasjonen du ga meg her om dagen :)God helg!Pludrehanneklem

  2. Nå ble jeg virkelig sulten, det så helt nydelig ut.Ønsker deg en fin helg!Med hilsener fra Mimmi-Leone

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste