Vi er vel hjemme etter familieferie i Trondheim, på Vega og Hysværøyan. De siste feriedagene tilbringes på hytta, hvor vi koser oss med båtliv og ellers bare tar det helt med ro og nyter fine. late sommerdager og lange sommerkvelder. Med på båtturen følger ofte en spennende lunsjkurv, som for eksempel tomat- og mozzarellasandwich med parmaskinke. Skjær opp alle ingrediensene hjemme og putt de i egnede bokser/poser, og så tar du monteringen ute i det fri. Det blir garantert en suksess! Finn frem:

godt landbrød, i skiver
gode tomater, i skiver
fersk mozzarella, i skiver
parmaskinke, i tynne skiver
god olivenolje
balsamicoeddik/crema di balsamico
salat
friske krydderurter

 

Anrett sandwichene på egnede tallerkener, for eksempel av plast. Fordel salat, tomat, mozzarella og parmaskinke på landbrødet, og ringle over rikelig med olivenolje og litt balsamicoedik eller crema di balsamico. Pynt gjerne med friske krydderurter hvis du har.

Nytes av store og små, på bøljan blå, på stranden, på fjelltur eller rett og slett hjemme på terrassen.

Ha en fortsatt fin sommer!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Mmmm, dette ser godt ut!Selv har jeg lagd rabarbersuppe idag, gikk etter oppskriften du har lagt ut. Den blev kjempegod. Jeg måtte bare ha noe forfriskende idag da solen endelig viste seg idag.Ønsker deg en fortsatt god sommer!Pernilla

  2. Som vanlig hos deg ser dette supergodt ut. Bildene dine er virkelig fine, og oppskriftene til stor inspirasjon. Vi fikk forleden dag masse fisk i garnet og måtte legge en stor pose med torsk i fryseren. Den ovnsbakte torsken under her ser veldig god ut, og blir helt sikkert testet ut når jeg skal ta den opp. Tusen takk, forresten, at du har lagt meg til i blogglisten din. Sånt betyr masse for en matbloggnovise. 🙂 Ha en forsatt fin dag.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste