Balsamicosirup kan brukes til så mangt. Du kan lage den selv, eller kjøpe ferdig på flaske. Balsamicosirup kan for eksempel benyttes til salater, sauser, pasta, ost, til dekorasjon – og til jordbær og andre bær. Her serverer jeg lettsukrede jordbær med en kule god vaniljeis og et par runder med balsamicosirup over.

Prøv du også da vel!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Du er utrolig produktiv altså, imponerer hver dag ;)Du er helt klart på min 1.plass av alle blogger.Kjøkkenet ditt ble bare helt lekkert!

  2. Mmmmmm! Deilig sommer dessert!Har du sett filmen Julie og Julia med Meryl Streep? Den handler om mat, Frankrike, kokkelering og matblogg! 🙂 En riktig feel good film, og jeg satt faktisk og tenkte på bloggen din da jeg så filmen 🙂 Anbefaler den! Bonne apetit!

  3. Brekkevold; Tusen, tusen takk for koselig kommentar. Den setter jeg utrolig stor pris på! Ja, kjøkkenet er blitt kjempefint, og snart er det helt ferdig! Ser frem til det!Lisalotte; Selvfølgelig har jeg sett Julie & Julia. Var og så den sammen med en matglad venninne ganske kort etter premieren. Koste meg under filmen, og synes Meryl Streep spilte Julia utrolig bra! Så koselig at du fikk assosiasjoner til min blogg under filmen ;)Ha en fin kveld begge to!Trine 😉

  4. Hei!
    Jeg vil gjerne prøve å lage balsamicosirup, men har litt problemer med å finne en ordentlig oppskrift! Har du noen tips?
    Super blogg med masse inspirerende oppskrifter!!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste