For å være helt ærlig så er jeg ikke så begeistret for pølser. Men, av og til må en finne seg i at andre liker pølser, og da kan en like godt gjøre det beste ut av det. Her kommer min siste pølsevariant, som kan varieres i det uendelige. Jeg oppgir derfor ikke mål og mengder.

Rødløk, i båter
Rød paprika, i grove biter
Grønn squash, i grove biter
Hvitløk, finhakket
Rød chili, finhakket
Hermetiske tomater, gjerne cherrytomater
Salt og pepper
Friske urter, grovt hakket
Kjøttpølser, i grove biter
Revet ost

Hjemmelaget potetmos/pasta/ris

Sett ovnen på ca 225 grader. Smør en ildfast form og ha pølsene oppi. Sette pølsene i varm ovn i ca 5-10 minutter mens du gjør klar grønnsakene. Fres rødløk, paprika og squash raskt i stekepannen til grønnsakene er møre og løken er blank og myk. Ha i hvitløk og chili mot slutten av steketiden, men pass på at det ikke blir svidd. Tilsett deretter tomatene og smak til med salt, pepper og krydderurter. Hell grønnsaksblandingen over pølsene og topp det hele med litt revet ost.

Stekes ved ca 225 grader til alt er gjennomvarmt og osten såvidt har fått litt farge. Det tar mellom 10 og 25 minutter. Serveres med ønsket tilbehør. Hjemmelaget potetmos smaker veldig godt til denne pølseretten.

Velbekomme!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Fant bloggen din i går og jeg må si jeg er imponert 🙂 Dette skal jeg virkelig prøve og mange av de andre rettene ogsåHilsen ei som er matlei og har dårlig fantasi 😉

  2. Hei Trine!Jeg er stdaig innom bloggen din og henter nye retter. Idag har vi hatt laks med grønnsaker i sitronsaus, noe som ble godt motatt av familien.Har lyst til å skrive om rettene jeg lager i bloggen min og lurer på om det er greit at jeg låner bildene dine? Vil selvfølgelig skrive hvor de er hentet og linke til din blogg.Klem fra lykkeliten

  3. Hei Trine! Jeg er hun som du har hentet gavekort hos på Kitch'n og jeg må si at du har en helt super blogg! Jeg er innom støtt og titter og jeg skal gjøre mitt for at du får flere premier fra oss i fremtiden også! Klem fra Mette

  4. Jammi. Også pølser som er såååå godt. Jeg elsker pølser, og her var en ny vri på pølsemiddagen. Thanks.

  5. Tusen takk for mange gode og fine tilbakemeldinger! Da blir jeg så glad! Lykkeliten; det er helt i orden at du benytter tekst og bilder så lenge du linker til matbloggen min, og gir meg beskjed når du gjør det. Så morsomt at lakseretten falt i smak hos dere også, den er veldig populær her i huset. Mette; Tusen takk for tilbakemeldingen! Koselig at du titter innom! Gavekortene fra Kitchn har vært veldig populære, så takk til deg og de på hovedkontoret! Trine 😉

  6. Dette var jammen godt! Og med falukorv av kylling innbiller jeg meg at dette også er sundt! Takk! Jeg ønsker meg en utskriftsmeny som de har på matprat slik at jeg kan skrive ut flere av dine oppskrifter.

  7. Fantastisk, jeg har jo alle disse ingrediensene i kjøleskapet, så da blir det sikkert denne retten til middag i morgen! Første gang jeg er inne på bloggen, er en liten hobbykokk selv så liker det jeg ser så langt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste