Det har blitt en del grilling i sommer, og jeg har forsøkt meg på ulike potetsalater som tilbehør. Som for eksempel denne. Du trenger omtrent:

500 gram poteter, gjerne nypoteter, i tykke skiver
olivenolje
1 rødløk, i skiver
4 hvitløkfedd, finhakket
2 vårløk, i skiver
en neve sorte steinfrie oliven
en neve pinjekjerner, ristet
4 reddiker, i skiver
friske urter
Lag dressing av:
olivenolje
balsamicoeddik
salt og pepper
Kok potetene i saltet vann. Hell av vannet og hold potetene varme. Fres de øvrige grønnsakene med unntak av reddikene i olivenolje, til løken blir myk. Ha potetene og e varme grønnsakene i en bolle. Ha i reddiker, krydderurter etter smak og dressingen, og bland det hele forsiktig sammen. Serveres lunken.
Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste