Antipasti

Vi er tre vennepar som møtes jevnlig til Gourmetkveld. Det er alltid et gastronomisk og sosialt høydepunkt i hverdagen! Vi møtes hjemme hos hverandre, på rundgang. Menyen planlegges av damene, og ingredienser kjøpes inn av «vertskapet». Vi har egen «vinansvarlig» som sørger for innkjøp av vin til de ulike rettene.

Maten lager vi sammen, mens vi koser oss med «arbeidsmat» og «arbeidsvin». Ved siste Gourmetkveld, eller GK som vi kaller det, hadde vi en italiensk meny, og da ble det selvfølgelig antipasti som arbeidsmat.


Det skal så utrolig lite til for å lage en innbydende og velsmakende antipastibuffet. Vi hadde vannmelon med mortadella, cherrytomater med fersk mozzarella og basilikum, fiken, marinert sopp, blåmuggost og pestomarinerte oliven – servert med nydelig brød og god vin – Villa Borghetti Valpolicella Classico 2007.

En herlig, og ikke alt for mektig, start på en hyggelig og velsmakende kveld med gode venner!

, ,

0 Kommentarer

  1. I huset ved bekken 4. mai 2009 at 19:41 #

    >Dette var riktig lekkert.

  2. Merete 4. mai 2009 at 21:40 #

    >Mm, dette var innbydende og lekkert! Sånne matkvelder er utrolig koselig og veldig smart. Man får mat og sosial hygge på en gang. For oss som er småbarnsforeldre er det å bli bedt bort på middag helt ypperlig og også veldig koselig når man gjengjelder det. Vi holder lista derimot litt lavere og tar det like gjerne i hverdagen som i helg.

  3. Hanne 5. mai 2009 at 07:50 #

    >Ytterst fristende!Ha en fin dag :-)

  4. Trine ;) 13. mai 2009 at 06:03 #

    >Takk for det!

  5. Anonymous 28. september 2009 at 20:00 #

    >Dette så veldig godt ut! Men jeg lurer på en ting; hvordan marinerer man sjampignon?

Legg igjen en kommentar